Skip to content

Уебсайт и реклама за компания свързана с технологии, финанси и консултации

BridgeMount

Създаване на уебсайт и интернет рекламна кампания за Jarocco – иновативна фирма в областта на технологиите, финансите и консултативните услуги.

изработка на уебсайт на wordpress
html5
css3
google analytics
facebook
instagram

Задачи и изпълнение:

Уебсайт

  • Дизайн: Разработихме иновативен дизайн, който представя устойчивостта и модерния подход на BridgeMount към рециклиране и инвестиции. Зелените акценти и екологичните мотиви подчертават еко-ориентирания фокус на фирмата.
  • Съдържание: Текстовете са написани с акцент върху иновациите, устойчивостта и мисията на BridgeMount да променя индустрията. SEO оптимизацията осигурява повишена видимост в търсачките.
  • Функционалност: Мобилна адаптация, интуитивни менюта и бърза навигация гарантират безпроблемно потребителско изживяване.

Интернет реклама

  • Целева аудитория: Анализирахме профила на потенциалните клиенти на BridgeMount и формулирахме стратегии за достигане до ключовите им групи.
  • Ключови думи: Избор на релевантни ключови думи, които подчертават дейността в областта на рециклирането, енергийната устойчивост и инвестициите.
  • Рекламни материали: Създадени са реклами с високо качество на изображението и убедителни съобщения, които излъчват визията и ценностите на BridgeMount.

Резултат

След стартирането на проекта, BridgeMount забеляза ръст в онлайн трафика и заявки от потенциални партньори и инвеститори. Професионалният ни подход, комбиниран с дълбокото разбиране за индустрията, спомогна за укрепването на дигиталната присъствие на BridgeMount.