Skip to content

Уебсайт и реклама за компания свързана с технологии, финанси и консултации

Jarocco AG

Създаване на уебсайт и интернет рекламна кампания за Jarocco – иновативна фирма в областта на технологиите, финансите и консултативните услуги.

изработка на уебсайт на wordpress
html5
css3
google analytics
facebook
instagram

Задачи и изпълнение:

Уебсайт

  • Дизайн: Създадохме модерен и интуитивен дизайн, който отразява високите стандарти и професионализъм на Jarocco. Изчистените линии и добре структурираните секции улесняват потребителите при навигация.
  • Съдържание: Професионално написани текстове, които представят фирмата, нейните услуги и мисия. SEO оптимизацията гарантира, че уебсайтът ще се класира добре в търсачките и ще привлича целева аудитория.
  • Функционалност: Уебсайтът е разработен така, че да бъде отзивчив на всички устройства, бърз при зареждане и с гладка навигация.

Интернет реклама

  • Целева аудитория: Изследвайки бизнеса на Jarocco, определихме ключовата целева аудитория и създадохме рекламни кампании, насочени към тях.
  • Ключови думи: Избрахме най-релевантните ключови думи, за да увеличим видимостта на Jarocco в търсачките.
  • Рекламни материали: Създадохме атрактивни графични реклами и качествени текстови съобщения, които привличат вниманието на потребителите и ги убеждават да се свържат с фирмата.

Резултат

След пускането на новия уебсайт и интернет рекламната кампания, Jarocco отчете значителен ръст в онлайн трафика и заявките за услуги. Нашата екипировка и професионален подход допринесоха за успеха на проекта и задържането на доверието на Jarocco като наш клиент.