Skip to content

Изработка на интерактивен уебсайт и макретинг

Run&WalkBern.Ch

Този уебсайт е проектиран с основна цел да бъде ефективен, функционален и привлекателен за потребителя. Използваните технологии осигуряват стабилност и бързина на зареждане, докато интуитивният дизайн улеснява навигацията и повишава удовлетвореността на потребителите.

изработка на уебсайт на wordpress
html5
css3
google analytics
facebook
instagram

Технологии и инструменти

  • CMS: WordPress – изборът на мнозина за управление на съдържанието, благодарение на неговата гъвкавост и удобство за потребителя.
  • Фронт-енд: HTML5 и CSS3 – комбинация, която осигурява модерен дизайн, бързина и отзивчивост на уебсайта.
  • SEO оптимизация: Интегрирана стратегия за SEO, за да гарантираме, че уебсайтът е лесно откриваем и достъпен за целевата аудитория.

Особености

  • Адаптивен дизайн: Уебсайтът е проектиран да изглежда и функционира безупречно на всяко устройство – от мобилни телефони до големи десктоп монитори.
  • Потребителско изживяване: Фокусът върху потребителското изживяване е основен, като се стремим към интуитивна навигация и висока функционалност.
  • SEO готов: Страниците са оптимизирани с подходящи ключови думи, мета описания и структурирани данни, за да гарантираме високо рангиране в търсачките.

Резултат

Успешно реализиран проект, който не само отговаря на изискванията на клиента, но и предоставя на потребителите качествено и незабравимо преживяване. Сайтът е показател за комбинацията между съвременен дизайн, най-новите уеб технологии и професионална SEO оптимизация.